top of page

På denne siden vil vi presentere hunder fra oss med eiere som æres bør!

 

Siden er under oppbygging, så flere hunder vil komme til etter hvert!

 

Artero av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr/Magnus Sumstad

Avlsrettigheter: Kennel White Rewyr

Artero (Dino blant venner) har vært stilt ut noen ganger på utstilling, og har fine resultater å vise til.

Han ble BISS Valp på rasespesial i Sverige 2019, og BIM Junior to dager på rad på Hvit Gjeterhundklubb's rasespesialer i Tromsø 2020.

Han er fullcertet bare på stor-cert fra rasespesialer, og venter nå på å bli 2 år slik at han kan ta det siste certet for å utløse championatet/bli Norsk Utstillingschampion.

Ellers har Dino gått en veldig flott mentalbeskrivelse, og har mange gode kvaliteter vi ønsker å se mer av i rasen, og håper dermed at han vil gi en del av dette videre i avl

Akela av White Rewyr

Eier: Mari Espelin

Akela (Alvin blant venner) går under utdannelsen til Norske Redningshunder, og jobber mot målet til å bli godkjent redningshund. Han får allerede veldig gode tilbakemeldinger, og da han var 10 mnd besto han NRH's anleggstest.
Nå er han C-godkjent for lavine, og jobber videre mot endelig godkjenning.

 

Zalto av White Rewyr

Eier: Kine Guttormsen

 

Zalto har blitt stilt ut en del, og har gjort det veldig bra. Allerede noen uker etter sin 2-årsdag ble han tildelt tittelen Norsk Utstillingschampion.
Han ble sommeren 2020 BISS på raseklubbens 1 av 2 spesialer i Tromsø. Han har en rekke gruppe-plasseringer og har også plassert seg i Best In Show.

Zalto går agility og han går også en del spor, både ferskspor og blodspor, og er godkjent ettersøkshund for skadet vilt.

Zalto har også gått en veldig fin mentalbeskrivelse, og har gode kvaliteter som vi ønsker med oss videre i avlen.

Yatzy av White Rewyr

Eier: Mariah Karlsen

Yatzy trenes til daglig mot å bli godkjent redningshund i NRH. De er godt på vei mot målet, 

Yava av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr

Yava har blitt stilt ut en del og har gjort det veldig bra. Hun ble BISS Junior på både den norske og den svenske rasespesialen i 2019, hun ble beste Junior på Svensk Vinnerutstilling i 2019 og ble med det tildelt tittelen Svensk Juniorvinner'19.

Hun ble BISS 2 dager på rad på Hvit Gjeterhundklubb's og FBBSI's rasespesialer i Drammen 2020.

Hun ble tildelt tittelen Norsk Utstillingschampion knappe 2 år gammel.

Hun er også fullcertet på store cert i Sverige, og mangler kun bruksprøve for å bli tildelt tittelen Svensk Utstillingschampion.

Wakana av White Rewyr

Eier: Ann Christin S Nygård/Kennel White Rewyr

Wakana (Vesla/wakkerskatten blant venner) har blitt stilt en del ut og har gjort det veldig bra. Hun har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion, hun ble BIR på Norsk Vinner 2018 og fikk med det tittelen Norsk Vinner'18, hun ble også stilt ut på  Svensk Vinnerutstilling i 2019 og ble BIR også der og fikk tittelen Svensk Vinner'19. Hun ble kåret til Årets Utstillingshund i Hvit Gjeterhundklubb i 2018, var Norges mestvinnende Hvit Gjeterhund-tispe i NKK i 2018 og ble i 2019 kåret til Årets mestvinnende Hvit Gjeterhund, også det i Norsk Kennel Klub.

White Iceman av White Rewyr

Eier: Monica Gustavsson

White Iceman (Isse blant venner) har tatt utdannelse i spesialsøk (Sverige), og er med det godkjent for å søke etter narkotika, våpen og sprengstoff. Han jobber med forebyggende narkotikasøk på skoler og institusjoner, og gjør en veldig god jobb der!

Ellers konkurrerer han nå i agility og er aktiv på flere måter.

Vince av White Rewyr

Eier: Karina Bråten

Vinner av juniorklassene på NKK's Norsk Vinner-utstilling i 2017, og han ble dermed tildelt tittelen Norsk Juniorvinner'17

Uruk-Hai av White Rewyr

Eier: Monica Volden Lindahl

Vinner av juniorklassene på Hvit Gjeterhundklubb's rasespesial i 2016. Han fikk dermed Kennel White Rewyr's vandrepokal for Beste Norske Junior

Su av White Rewyr

Eier: Ann Christin Storteig Nygård

Su har blitt stilt ut noe, og ble på NKK's Norsk Vinnerutstilling i 2016 kåret til Norsk Juniorvinner'16. Hun mangler bare 1 lite Cert for å bli Norsk Utstillingschampion. 

Raysa av White Rewyr

Eier: Anita Aalberg/Rune Ringen

Raysa har blitt stilt ut noen ganger, og mangler nå bare 1 lite Cert for å bli Norsk Utstillingschampion. Hun er aktiv innen blodspor, lydighet og rallylydighet og har fått flere 1 premier og plasseringer her. Hun ble i 2018 kåret til Årets Lydighetshund i Hvit Gjeterhundklubb.

Ellers har hun gjennomført og bestått utholdenshetstest og ferdselsprøve og har med det fått tildelt titlene AD og BH.

Hun ble også BIR/BISS på rasespesialen i 2017!

 

Pixel Foss av White Rewyr

Eier Nina Bredesen

Pixel har blitt stilt noe ut, og har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion. Han trener også masse lydighet, har bronsjemerket og sikter mot klasse 1, trener både Rallylydighet og Agility, og vi får kanskje snart se han på konkurransebanen i også disse hundesportene!

Pøbelpia av White rewyr

Eier: Camilla Jensen

Pøbelpia (Zuki blant venner) har oppnådd å bli godkjent Kadaverhund, og hun gjør en fantastisk innsats for å hjelpe bønder med å finne kadaver i utmarka. Det er til uvurderlig hjelp for å kartlegge og finne døde dyr, og for å kunne sette inn tiltak mot rovdyr om det er behov for det.

Hun er også stilt noe på utstilling, og har fått fine plasseringer. Hun mangler 1 cert for å bli Norsk Utstillingschampion.

Phoenix av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr (Solgt til Ann Lill Rosvold)

Phoenix (Lillebror blant venner) har blitt stilt noe på utstilling og har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion.
Etter at han flyttet til Ann-Lill har de vist han på en del utstillinger, og han har med det fått mange BIR og flere gruppeplasseringer!
De er også begynt å trene han aktivt, og har siden da gått flere prøver. Det har betalt seg, og han har nå oppnådd bronsjemerket i lydighet, samt fått titlene BH-VT og IFH-V på stamtavla! 
De trener mye og viser flotte takter, så her vil det nok komme flere resultater etter hvert!

 

 

Orlanda av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr

Orlanda (Leah blant venner) har blitt stilt ut en del på utstillinger og har mange fine resultater. Hun har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion, Svensk Junior Vinner'15, Nordisk Vinner'15, Norsk Vinner'16 og har 2 år blitt Norsk Vice vinner (2015 & 2018). Hun ble også beste tispe på den Svenske Rasespesialen i 2015.

Ellers har hun bestått utholdenhetstesten og fått tildelt tittelen AD.

Hun har ett hvilende championat (Blir utløst om hun tar bruksprøve) og mangler bare 1 Cacib for å bli Internasjonal Utstillingschampion.

Only Nala av White Rewyr

Eier: Monica Nordbrekken

Nala har gått utdannelse hos Røde Kors og er godkjent besøkshund. Hun har også blitt stilt ut en rekke ganger, og har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion. Hun mangler bare 1 Cacib for å bli Internasjonal Utstillingschampion.

Hun har også vært aktiv innen blodspor og Agility og har flere premieringer der. Hun konkurrerer i Rally-lydighet og har fått tittelen RL-1 og RL-II.Hun har også gått bestått ferdselsprøve og utholdenhetsprøve og dermed fått titlene BH  og AD. 

Orya av White rewyr:

Eier: Anita Aalberg/Rune Ringen

Orya har gått utdannelse hos Røde Kors og er blitt Godkjent Besøkshund. Ellers har hun konkurrert litt i blodspor og rally, og trener en del lydighet, triks og heelwork.

Makita av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr/M.Vikan

Makita har blitt stilt en del på utstilling og har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion. Hun har også bestått Ferdselsprøve og har fått tittelen BH.

Foruten om dette, har hun også blitt godkjent besøkshund igjennom Røde Kors. Makita har flyttet til Nina Rødsjø, og de stiller henne ut. På Norsk Vinner i 2021 ble hun beste veteran-tispe, og fikk med det tittelen Norsk Veteran-Vinner 2021!

 

Hiba av White Rewyr

Eier: Aino Iren Åsen

Hiba har trent aktivt i NRH og har bestått deres B-godkjenning for lavine.

Hun har også stilt en del på utstilling, og mangler 1 cert for å få championat.

Eiffel av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr
(Nå omplassert til

Sebastian Dreyer Samuelsen)

Eiffel har gjennomført utholdenshetstest og har fått tildelt tittelen AD. Hun er også stilt ut en del, og har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion.

Exita av White Rewyr

Eier: Knut Tore Abrahamsen/Barbara Ljovshin

Exita og Knut Tore har stilt mye i inn og utland og gjort det rett så bra!

De har mange BIR og flere gruppeplasseringer. Exita er Norsk Champion og har 3 hvilende championat da hun mangler brukskrav. Hun ble også Norges første HG som fikk tildelt den internasjonale Champion-tittelen CIB, og er fremdeles den eneste Norskoppdrettede hunden som har fått denne tittelen (Pr 2020)

Evita av White Rewyr

Eier: Ninja Tuven

Evita har vært aktiv innen utstilling, og har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion.

 

Eoria av White Rewyr

Eier: Kenji Matsuyama

Eoria er eksportert til Japan, der har hun oppnådd å bli Champion.

 

Dexter av White Rewyr

Eier: Maria Kvarsnes

Dexter gjennomførte utholdenshetstest og fikk tittelen AD. Han ble også stilt ut en del og har oppnådd å bli tildelt tittelen Norsk Utstillingschampion.

Bindie av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr

Bindie ble allerede som 10 måneder BIR på Sveriges største utstilling i 2009, og hun ble dermed Svensk Vinner '2009!

Hun fikk også Cert på Europavinneren i Slovakia i 2009.

Hun ble dessverre utsatt for en ulykke da hun var bare 16 måneder, og døde av skadene.

Aipo av White Rewyr

Eier: Kari Krogstad

Kari og Aipo har vært meget aktive i utstillingsringen og har konkurrert masse i spor. De har hatt en veldig bra "kariere" og fikk med seg mange titler!

Han ble som Norges første, og så langt, Norges eneste Hvit Gjeterhund kåret til Norgesmester i blodspor, og har fått Kongepokal!

Aipo var også utdannet til dyreassistert terapihund ved antrozoologi-senteret ved Ås Høyskole.

Aipo fikk følgende titler:

NMB-10 NUCH, SUCH, NVCH,NV'11,NV'12, NORD V'10

Aron av White Rewyr

Eier: Ingve Helgeland/Lili Frahm Jensen

 

Aron har over flere år vært aktiv i agility, og har en rekke  1-plasser og andre plasseringer.

 

© Copyright Kennel White Rewyr
bottom of page