På denne siden vil vi presentere hunder fra oss med eiere som æres bør!

 

Siden er under oppbygging, så flere hunder vil komme til etter hvert!

 

 

Akela av White Rewyr

Eier: Mari Espelin

Akela (Alvin blant venner) går under utdannelsen til Norske Redningshunder, og jobber mot målet til å bli godkjent redningshund. Han får allerede veldig gode tilbakemeldinger, og da han var 10 mnd besto han NRH's anleggstest.

 

Zalto av White Rewyr

Eier: Kine Guttormsen

 

Zalto har blitt stilt ut en del, og har gjort det veldig bra. Han er fullcertet m/Storcert, og mangler nå bare 1 lite cert etter fylte 2 år før han får tildelt tittelen Norsk Utstillingschampion.

Zalto går også en del spor, både ferskspor og blodspor, og er godkjent ettersøkshund for skadet vilt.

Yava av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr

Yava har blitt stilt ut en del og har gjort det ganske bra. Hun ble BISS Junior på både den norske og den svenske rasespesialen i 2019, hun ble beste Junior på Svensk Vinnerutstilling i 2019 og ble med det tildelt tittelen Svensk Juniorvinner'19.

Hun er fullcertet på store cert i både Norge og Sverige, og mangler kun 1 lite cert etter fylte 2 år for å bli tildelt tittelen Norsk Utstillingschampion.

Wakana av White Rewyr

Eier: Ann Christin S Nygård/Kennel White Rewyr

Wakana (Vesla/wakkerskatten blant venner) har blitt stilt en del ut og har gjort det veldig bra. Hun har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion, hun ble BIR på Norsk Vinner 2018 og fikk med det tittelen Norsk Vinner'18, hun ble også stilt ut på  Svensk Vinnerutstilling i 2019 og ble BIR også der og fikk tittelen Svensk Vinner'19. Hun ble kåret til Årets Utstillingshund i Hvit Gjeterhundklubb i 2018, var Norges mestvinnende Hvit Gjeterhund-tispe i NKK i 2018 og ble i 2019 kåret til Årets mestvinnende Hvit Gjeterhund, også det i Norsk Kennel Klub.

White Iceman av White Rewyr

Eier: Monica Gustavsson

White Iceman (Isse blant venner) har tatt utdannelse i spesialsøk (Sverige), og er med det godkjent for å søke etter narkotika, våpen og sprengstoff.

Vince av White Rewyr

Eier: Karina Bråten

Vinner av juniorklassene på NKK's Norsk Vinner-utstilling i 2017, og han ble dermed tildelt tittelen Norsk Juniorvinner'17

Uruk-Hai av White Rewyr

Eier: Monica Volden Lindahl

Vinner av juniorklassene på Hvit Gjeterhundklubb's rasespesial i 2016. Han fikk dermed Kennel White Rewyr's vandrepokal for Beste Norske Junior

Su av White Rewyr

Eier: Ann Christin Storteig Nygård

Su har blitt stilt ut noe, og ble på NKK's Norsk Vinnerutstilling i 2016 kåret til Norsk Juniorvinner'16. Hun mangler bare 1 lite Cert for å bli Norsk Utstillingschampion. 

Raysa av White Rewyr

Eier: Anita Aalberg/Rune Ringen

Raysa har blitt stilt ut noen ganger, og mangler nå bare 1 lite Cert for å bli Norsk Utstillingschampion. Hun er aktiv innen blodspor, lydighet og rallylydighet og har fått flere 1 premier og plasseringer her. Hun ble i 2018 kåret til Årets Lydighetshund i Hvit Gjeterhundklubb.

Ellers har hun gjennomført og bestått utholdenshetstest og ferdselsprøve og har med det fått tildelt titlene AD og BH.

Hun ble også BIR/BISS på rasespesialen i 2017!

 

Pixel Foss av White Rewyr

Eier Nina Bredesen

Pixel har blitt stil noe ut, og har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion. Han trener også masse lydighet, Rallylydighet og Agility, og vi får kanskje snart se han på konkurransebanen

Pøbelpia av White rewyr

Eier: Camilla Jensen

Pøbelpia (Zuki blant venner) har oppnådd å bli godkjent Kadaverhund, og hun gjør en fantastisk innsats for å hjelpe bønder med å finne kadaver i utmarka. Det er til uvurderlig hjelp for å kartlegge og finne døde dyr, og for å kunne sette inn tiltak mot rovdyr om det er behov for det.

Hun er også stilt noe på utstilling, og har fått fine plasseringer. Hun mangler 1 cert for å bli Norsk Utstillingschampion.

Phoenix av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr (Solgt til Ann Lill Rosvold)

Phoenix (Lillebror blant venner) har blitt stil noe på utstilling og har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion.

 

Orlanda av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr

Orlanda (Leah blant venner) har blitt stilt ut en del på utstillinger og har mange fine resultater. Hun har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion, Svensk Junior Vinner'15, Nordisk Vinner'15, Norsk Vinner'16 og har 2 år blitt Norsk Vice vinner (2015 & 2018). Hun ble også beste tispe på den Svenske Rasespesialen i 2015.

Ellers har hun bestått utholdenhetstesten og fått tildelt tittelen AD.

Hun har ett hvilende championat (Blir utløst om hun tar bruksprøve) og mangler bare 1 Cacib for å bli Internasjonal Utstillingschampion.

Only Nala av White Rewyr

Eier: Monica Nordbrekken

Nala har gått utdannelse hos Røde Kors og er godkjent besøkshund. Hun har også blitt stilt ut en rekke ganger, og har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion. Hun mangler bare 1 Cacib for å bli Internasjonal Utstillingschampion.

Hun har også vært aktiv innen blodspor og Agility og har flere premieringer der. Hun konkurrerer i Rally-lydighet og har fått tittelen RL-1.Hun har også gått bestått ferdselsprøve og utholdenhetsprøve og dermed fått titlene BH  og AD. 

Orya av White rewyr:

Eier: Anita Aalberg/Rune Ringen

Orya har gått utdannelse hos Røde Kors og er blitt Godkjent Besøkshund. Ellers har hun konkurrert litt i blodspor og rally, og trener en del lydighet, triks og heelwork.

Makita av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr/M.Vikan

Makita har blitt stilt en del på utstilling og har oppnådd å bli Norsk Utstillingschampion. Hun har også bestått Ferdselsprøve og har fått tittelen BH.

Foruten om dette, har hun også blitt godkjent besøkshund igjennom Røde Kors.

 

Hiba av White Rewyr

Eier: Aino Iren Åsen

Hiba har trent aktivt i NRH og har bestått deres B-godkjenning for lavine.

Hun har også stilt en del på utstilling, og mangler 1 cert for å få championat.

Eiffel av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr
(Nå omplassert til

Sebastian Dreyer Samuelsen)

Eiffel har gjennomført utholdenshetstest og har fått tildelt tittelen AD. Hun er også stilt ut en del, og har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion.

Exita av White Rewyr

Eier: Knut Tore Abrahamsen/Barbara Ljovshin

Exita og Knut Tore har stilt mye i inn og utland og gjort det rett så bra!

De har mange BIR og flere gruppeplasseringer. Exita er Norsk Champion og har 3 hvilende championat da hun mangler brukskrav. Hun ble også Norges første HG som fikk tildelt den internasjonale Champion-tittelen CIB, og er fremdeles den eneste Norskoppdrettede hunden som har fått denne tittelen (Pr 2020)

Evita av White Rewyr

Eier: Ninja Tuven

Evita har vært aktiv innen utstilling, og har oppnådd å bli Norsk Utstillings-champion.

 

Eoria av White Rewyr

Eier: Kenji Matsuyama

Eoria er eksportert til Japan, der har hun oppnådd å bli Champion.

 

Dexter av White Rewyr

Eier: Maria Kvarsnes

Dexter gjennomførte utholdenshetstest og fikk tittelen AD. Han ble også stilt ut en del og har oppnådd å bli tildelt tittelen Norsk Utstillingschampion.

Bindie av White Rewyr

Eier: Kennel White Rewyr

Bindie ble allerede som 10 måneder BIR på Sveriges største utstilling i 2009, og hun ble dermed Svensk Vinner '2009!

Hun fikk også Cert på Europavinneren i Slovakia i 2009.

Hun ble dessverre utsatt for en ulykke da hun var bare 16 måneder, og døde av skadene.

Aipo av White Rewyr

Eier: Kari Krogstad

Kari og Aipo har vært meget aktive i utstillingsringen og har konkurrert masse i spor. De har hatt en veldig bra "kariere" og fikk med seg mange titler!

Han ble som Norges første, og så langt, Norges eneste Hvit Gjeterhund kåret til Norgesmester i blodspor, og har fått Kongepokal!

Aipo var også utdannet til dyreassistert terapihund ved antrozoologi-senteret ved Ås Høyskole.

Aipo fikk følgende titler:

NMB-10 NUCH, SUCH, NVCH,NV'11,NV'12, NORD V'10

Aron av White Rewyr

Eier: Ingve Helgeland/Lili Frahm Jensen

 

Aron har over flere år vært aktiv i agility, og har en rekke  1-plasser og andre plasseringer.

 

POWERED BY

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

MEMBER OF

© Copyright Kennel White Rewyr

Norway

english-flag.jpg